A BMW M4 Competition megmutatta, hogy már a gyári belterek is lehetnek élénk, sportcipőkre emlékeztető kárpitokkal kidekorálva. Úgy tűnik, az unalmas szürke-fekete-fehér kora lejárt, de a Mansorynál ezt már rég tudják. 

Nekik van tapasztalatuk a vad belsők terén, és ha a gyáriak lépnek előre, akkor nekik még radikálisabb ötlettel kell előállni, különben ki rendelné meg a munkájukat? Ennek jegyében fogtak egy Lamborghini Urust, és olyan lila belteret varázsoltak bele, hogy már a fotóktól megsajdul a szemünk.

A lila beltérrel vadított Lamborghini Urusról nem a visszafogottság jut eszünkbe 1

Nem csak lila elemeket kapott, hanem szó szerint minden lila lett! Az ülések, a kormány, a műszerfal, még a szőnyegek is ebben a színben pompáznak. Kívül mondhatni visszafogott lett az autó, csak pár karbonszálas elem fokozza az amúgy is agresszív megjelenést.

A lila beltérrel vadított Lamborghini Urusról nem a visszafogottság jut eszünkbe 2A lila beltérrel vadított Lamborghini Urusról nem a visszafogottság jut eszünkbe 3

A Venatus névre hallgató kivitel kapott egy teljesítménynövelő csomagot is, így a V8-as 641 lóerős és 850 Nm nyomaték helyett 838 lóerőt és 1000 Nm nyomatékot teljesít. 

A lila beltérrel vadított Lamborghini Urusról nem a visszafogottság jut eszünkbe 4A lila beltérrel vadított Lamborghini Urusról nem a visszafogottság jut eszünkbe 5A lila beltérrel vadított Lamborghini Urusról nem a visszafogottság jut eszünkbe 6