A mezei autórajongónak örök elérhetetlen poszterálom marad egy Lamborghini Countach vagy a Ferrari Testarossa. Annyit kapunk belőlük, amennyit a tulajdonosok megmutatnak, és szerencsére akadnak olyanok, akik értik ezeknek a típusoknak a lényegét. 

Ők autóként használják a legendás gépeket, nem porvédő ponyvával letakart befektetésként gondolnak rájuk. Vannak hasonló felfogású kereskedők is, akik nem restek, és megmutatják a kezük alatt megforduló ritka álomautókat.

A leggazdagabbaknak autót vadászó Kidston ilyen. Az ő ügyfeleik Lamborghini Miurát, Mercedes-Benz 300 SL-t, Ferrari 250 GT-t keresnek. Olyan típusokat, amelyek vastag függönyök mögött cserélnek gazdát, és minél érdekesebb a történetük, annál értékesebbek.

Ezekkel a kocsikkal ritkán készül videó, főleg nem olyan, melyben az olasz vidéken csúsznak velük keresztbe.

A Kidston stábja viszont ilyeneket forgat, rövid történeteket mesélnek el a valaha volt legmenőbb gépekkel a főszerepben. Messziről látszik, hogy szerelemprojektről van szó, ezt a vevők sem várják el, marketingértéke vajmi kevés, viszont látszik, hogy mindenki élvezte, aki részt vehetett az elkészítésükben.

A legújabb filmjük színtiszta nyolcvanas évek, főszerepben a Lamborghini LM002-essel, amit nem véletlenül neveznek az autók Rambójának. Ezzel a ritka szörnnyel csapatnak sípályán, hóban, egy pillanatig sem véve komolyan az egészet.

Ennyire szépen pedig senki sem mutatott még meg lepukkant pajtában talált Miurát. Ennyi kell, nincs arcunkba pofázó vlogger, felesleges szócséplés, az autó van a középpontban.

Ez pedig az 1980-as évek legnagyobb neveit gyűjti egy csokorba. Ferrari Testarossa üldöz kilinccsel előre egy Lamborghini Countach-t, és egy Aston Martin mellett feltűnik a kanárisárga színéről messziről felismerhető Porsche 911 Ruf CTR is.