Óriási szerencséje volt a szlovén fiataloknak, hogy nem történt baleset a dologból, hiszen ha bármi történik, esélyük nem lett volna kivédeni, amennyiben mondjuk hirtelen fékezni kell. 

És ha nem lenne elég, hogy nem a volán mögött ül, rángatja a kormányt, plusz a telefonjával is veszi, ahogy épp nagyon laza és ezzel majd biztosan ő lesz a legmenőbb arc a haverok előtt. Szerencsére állítólag a rendőrségnek sikerült azonosítani a felvételen látható autót és sofőrjét, így nem maradt el felelősségre vonás. Reméljük, egy életre elvették a kedvét a vezetéstől.

Nézd meg a videót:

a videó a hirdetés után indul

Apróságok, amik szintén balesetveszélyt okozhatnak

Ha a sofőr eszik menet közben: nem egy csokira vagy egy szendvicsre gondolunk, hanem például sajtburger az egyik kézben, másikkal szedi a krumplit és még üdítőt is kell inni mellé, hogy jobban csússzon. Tegye fel a kezét, aki még nem szaladt bele ilyesmibe!
 
Menet közben „szerelés”: egy kollégám mesélte, hogy nemrég beragadt a CD a lejátszóba és menet közben próbálta meg kipiszkálni, ami ahhoz vezetett, hogy majdnem felhajtott a padkára, annyira dolgozott a fejegységen.
 
Facbook: sajnos manapság már sokkal jobban kell tartanunk attól, hogy valaki a közösségi oldalt böngészi vezetés közben vagy csetel, mint attól, hogy telefonál. Telefonálás közben legalább szemmel az útra figyel a felelőtlen autós, de facebookozás közben bizony a telefon képernyőjét kell bámulni.