A modern, kétezres évek után gyártott Lamborghinik abszolút meghatározó stílusjegyei a pengeéles, agresszív ívek. Ezt fokozták szép lassan a Murciélagótól kezdve, és értek el a Veneno, Sián aprólékos, szinte földöntúli részletességű lóerőtermelő szörnyekig.

Pokoli rém ez a balkáni Lamborghini-koppintás, ráadásul drága is 1

Jó értelemben vett szörnyekről van szó, inkább félelmetesek, megosztóak, mint nevetségesen rusnyák. Ezt a hatást lemásolni otthoni körülmények között szinte lehetetlen, mégis rengetegen próbálkoznak vele. 

Pokoli rém ez a balkáni Lamborghini-koppintás, ráadásul drága is 2

Most Bulgáriából került elő egy sírva-röhögős replika, amit tulajdonosa az amúgy önjogon érdekes Fiat Coupé alapjaira épített. A terv még akár működhetett volna, ha a már említett éles íveket valahogy sikerül megvalósítani. 

Pokoli rém ez a balkáni Lamborghini-koppintás, ráadásul drága is 3Pokoli rém ez a balkáni Lamborghini-koppintás, ráadásul drága is 4Pokoli rém ez a balkáni Lamborghini-koppintás, ráadásul drága is 5

Ezek helyett viszont tompa, puffasztott formák jellemzik ezt a Reventón-másolatot, mintha darázscsípésekre adott volna allergiás választ a Lamborghini karosszériája. Nem is lenne ezzel baj, hobbiprojektnek még így is elmegy, de az eladási ár furcsán mutat mellette. Jelenlegi tulajdonosa 3,6 millió forintot szeretne az elnagyolt Lamborghini-replikáért.

Pokoli rém ez a balkáni Lamborghini-koppintás, ráadásul drága is 6