Paul Hampton és felesége pokoli hajnalra ébredt az Egyesült Királyságban, West Bromwichban. A szomszédok keltették őket, hogy nézzék meg Mercedes C-osztályukat, mintha hiányozna belőle egy-két alkatrész. 

Olyat már láttunk, hogy egy autóról lelopják az értékes felniket, kifűrészelik a katalizátort. A megrendelésre dolgozó tolvajbandák szoktak kifejezetten keresett alkatrészekre specializálódni, néha a tolatóradar szenzorait vágják körbe, mások a fényszórókat tépik ki.

A tulaj háza előtt kapták szét Mercedesét a tolvajok 1

Ez viszont alapos munka volt, ráadásul profi. Az éjszaka leple alatt, teljes csendben, a riasztó megszólalása nélkül sikerült szétbontani a Mercedes C-osztályt, eltávolítani a kerekeket, ajtókat, üléseket, motorházfedelet, hogy csak a nagyobb darabokat említsük. 

A tulaj háza előtt kapták szét Mercedesét a tolvajok 2

Az eset miatt kiérkező nyomozók egy ujjlenyomatot sem találtak, az egész utcában senki sem hallott, látott semmit, a tulajdonos pedig érthetően le van törve.

A tulaj háza előtt kapták szét Mercedesét a tolvajok 3

A helyi sajtónak adott nyilatkozatai szerint húsz éve laknak ebben az utcában, és ehhez hasonló még sosem történt. 15,5 milliós autójáért heti hét napon dolgozott, 12-13 órát, így pénzjutalmat is felajánlott annak, aki bármilyen információval tud szolgálni az esettel kapcsolatban.

A tulaj háza előtt kapták szét Mercedesét a tolvajok 4