A túltervezett tökéletesség a fejlesztőmérnökök kedves álma. Amikor nem számít költség, nincs keret, teljesen szabad az alkotói szabadság. Ez az autóiparban talán csak a Rolls-Royce fejlesztőinek adott, ők tényleg bármit megvalósíthatnak, ami csak eszükbe jut, és nem üt el a márka státuszától. 

Így valósulhatott meg a hordozható kempingszékek legfelsőbb szintje, ami gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a 800 forintos kínai darabok. Megtámasztja a fart, könnyű, és összecsukható, de! Most jön a DE! 

Az ülőrész a legfinomabb bőrből készült, ami csak elérhető, és passzol a megrendelt autó színéhez. A támasztórúd karbonszálas műanyag, a többi alkatrész aprólékosan kidolgozott alumínium, és itt minden gramm a megfelelő helyre került, a használhatóságot figyelembe véve. 

Alighanem ez a világ legdrágább kempingszéke 1Alighanem ez a világ legdrágább kempingszéke 2

Az ülőrész magasságra természetesen állítható, van egy diszkrét zseb a jegyeknek, iratoknak, és ha éjjel érne véget a “szabadidős tevékenység”, akkor a Rolls-Royce logóval ellátott zseblámpa jön jól, amivel könnyebben felderíthető az autóig vezető ösvény.

Alighanem ez a világ legdrágább kempingszéke 3

Ez a kis kiegészítő körülbelül 2,7 millió forintért kerülhet a Rolls-Royce tulajdonosok gyűjteményébe, tehát rengeteg nagyszerű, kényelmes, sőt akár ritka, és értékes autót vehetnénk az árából. De, ott van az a bizonyos de…

Alighanem ez a világ legdrágább kempingszéke 4