A luxusautókra specializálódott Klassen csapata páncélozottá és sok mindent kibíró fenevaddá alakított egy sor 2020-as Range Rovert, ugyanakkor ezzel együtt legtöbb Land Rover emblémát is lecserélte a sajátjára. Az SVAutobiography értékét azonban jócskán megdobták az átalakítások.

Alapjáraton sem olcsó az SVAutobiography, 200 ezer euró (72,3 millió Ft) az ára, minden biztonsági és kényelmi extrával viszont már hét számjegyű összeg köszön vissza az árcédulán. A Mobile oldalán megjelent hirdetés értelmében

a pancélozott luxuslimuzin 1,1 millió euróba, vagyis közel 400 millió forintba kerül.

Tehát akár egy McLaren Sennát vagy bármilyen hiperautót vehetnénk az árából, de a Carscoops feltételezése szerint sokaknak már a garázsában pihen, a borsos ár ellenére.

Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 1
Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 2

Jó pénzért megvéd ez a Range Rover

Jó pénzért megvéd ez a Range Rover

Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 9
Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 10
Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 11
Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 12
Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 13
Jó pénzért megvéd ez a Range Rover 14
Fotó megosztása:

A hirdetés alapján több példány is raktáron van a páncélozott Range Roverből, melyet golyóálló üvegezéssel, megerősített csuklópántokkal, továbbá – a nagyobb teherbírás érdekében – új rugókkal és lengéscsillapítókkal szereltek.

A villogók és a sziréna már csak hab a tortán. Belül külön fal választja el a sofőrt a hátsó utastértől, a további extrák keretében kiváló hangszigetelést, multimédiás rendszert és elektromos tolótetőt kínál a cikkben szereplő SUV-nk, amellett, hogy még hűtőláda és vészkijárat is található benne.

Motorikusan is megállja a helyét, a motorháztető ugyanis 5,0 literes, V8-as kompresszoros motort rejt, mely 557 lóerőt és 700 Nm-es nyomatékot tud.