Félre akartak állítani egy Ford Mustangot az amerikai rendőrök Arkansasben, miután az a megengedettnél nagyobb sebességgel, 65 helyett 78 mérföld/órával (azaz 104 helyett 125 kilométer/órával) hajtva előzte meg a rendőrautót. A sportautó volánjánál azonban a sofőr másképp gondolta: még jobban odalépett, hogy lerázza az egyenruhásokat.

A 700 lóerős Mustanggal gyorsan le is hagyta őket, míg a járőrautó 242 kilométer/óránál elérte a csúcssebességet. A féktelen száguldozásnak kisvártatva csúnya vége lett: a férfi ugyanis másik két autónak, majd egy épületnek ütközött, így a rendőrök – némi erősítéssel – rátaláltak.

Az autót vezető Kendrick Ellis Price elismerte, hogy volt, amikor 286 kilométer/órával repesztett. Mint kiderült, hosszú priusza van a most már gyorshajtásért, menekülésért, vakmerő vezetésért és ellenállásért is felelősségre vont Price-nak, akit 2016-ban engedtek feltételesen szabadlábra, miután letöltött 7 évet 40 éves börtönbüntetéséből, amit emberrablásért, rablásért és lopásért kapott.

A hónap elején történt autós üldözésről nyilvánosságra hozták a járőrautók fedélzeti kamerás felvételeit, amiket a Carscoops vett észre.