Az általános tanács az, hogy autót sose toljunk egyedül, hiszen így nem tudjuk megfelelően kezelni és uralni a nehéz, mozgó tömeget. Valakinek ülnie kell a volán mögött, hogy tudja kezelni a fékpedált, és tekerje a szervó híján nehéz kormányt. 

Ha ez nem megoldható, akkor nincs más megoldás, mint segítséget, trélert hívni, és várni. Aki viszont érzi magában a megfelelő fizikai erőt, az próbát tehet a jármű mozgatásával. Amikor egyedül toljuk az autót, általában az A oszlopnak nekifeszülve próbáljuk mozgatni, nyitott ajtóval, fél kézzel a kormányt forgatva.

A videón látható srác viszont bevet egy új ötletet is. A biztonsági övet hámként a nyakába akasztja, így egyszerűbb a képlet, nagyobb a mozgástér. Igaz, így nehezebb hirtelen beugrani, ha valami balul sül el, így ha nehézkesebb is, de talán biztonságosabb az első, nyitott ajtós verzió. Főleg, ha ilyen piacos papucsban állunk neki a dolognak, mint a videón.

Espero Nunca ter que usar!Mas você já tinha pensado nisso?? 🤔Já precisou de uma ajuda assim? Diz aí fera👇👇👇Compartilha com o amigo😎SIGA 👉 Felipe Fera

Közzétette: Star Motors Rio – 2020. szeptember 4., péntek

Persze van, amikor hiába jön a segítség, nincs benne köszönet.