A Cadillac Escalade már gyári verzióban is hatalmas, de az amerikai sztár még nagyobbat akart, igazán szellős beltérrel. A nyújtás, átépítés feladatát a kaliforniai Becker Automotive Design végezte el, 51 centiméterrel meghosszabbítva az eredetileg 5,7 méter hosszú karosszériát. 

Ezzel együtt megnyújtották a hátsó ajtókat is, így zavartalanul lehet belépni a vörös szőnyegről, belül pedig a török luxuskisbuszok szintjét elérő pompa és ragyogás várja az utasokat. Többek között akad egy egy 43 colos TV és egy másik, kisebb átmérőjű kijelző is, sör, bor, pálinka, pezsgő behűtve, az utasoknak nincs más dolguk, mint feltett lábbal, hátradőlve élvezni az utazást.

Egyedi luxusbehemót eladó, egyenesen Sylvester Stallone garázsából 1Egyedi luxusbehemót eladó, egyenesen Sylvester Stallone garázsából 2

Egy-egy ilyen Becker Cadillac Escalade ESV-ért ezzel a felszereltséggel 408 ezer dollárt kérnek, így ezt az alig használt, 1600 kilométert futott darabot 350 ezer dollárról (102,5 millió forint) indítják, és aki hajlandó többet fizetni, annak nem mondanak nemet.

Egyedi luxusbehemót eladó, egyenesen Sylvester Stallone garázsából 3Egyedi luxusbehemót eladó, egyenesen Sylvester Stallone garázsából 4Egyedi luxusbehemót eladó, egyenesen Sylvester Stallone garázsából 5