Rendkívüli felvételt készített egy lengyel autós, autópályán szokatlan, komoly embertömeget vett videóra. Elsőre nézve nehéz eldönteni, hogy miért téblábol ennyi ember egy kupacban az A4-esen, de a lengyel hírekből szerencsére kiderülnek a részletek. A két lábon járó lények tényleg emberek voltak valamikor, de amikor úgy döntöttek, hogy az autópályát illegálisan lezárva zavarnak le egy tömegverekedést, akkor lemondtak erről a jelzőről. 

Az A4-es autópályán Krakkó és Rzeszów között történt balhé láthatóan szervezett volt, több autó a forgalommal szemben hajtott fel a pályára, a forgalmat direkt elállták, és a fehér-fekete pólók aránya alapján mindkét szurkolótábor készült az összecsapásra.

Sokáig nem öklözhettek, mert a rendőrség gyorsan kiért, de addigra már mindenki eliszkolt. A videóknak hála viszont megvan több út szélén álló autó rendszáma, így nincs még vége az ügynek. 

Dziś około godziny 15:15 na brzeskim odcinku autostrady A4 w kierunku Krakowa doszło do dużych utrudnień spowodzonych ustawką kibiców. W okolicy autostrady w dalszym ciągu można spotkać wzmożone patrole Policji. 📸 czytelnik Patryk

Közzétette: Brzesko112.pl – 2020. július 25., szombat