Az X7-es a BMW egyik csúcsmodellje. Az ára 25,2 millió forinttól indul és tengernyi extrával lehet akár 40 millió forint fölé vinni az árát. Ennyiért természetesen finom bőrrel borítottak az ülések és a műszerfal, valamint az ajtókárpitok. A tető pedig alcantarából készül.

Jól hangzik, de nem mindenki elégedett ezzel. Itt van például ez a BMW X7 M50d, aminek tulajdonosa átszabatta a belsőt.

Erre azért volt szükség, mert a belső specialista Vilner szerint ennek az X7-esnek a tulajdonos a rengeteg kilátszó műanyag elemre panaszkodott és ezt a problémát szerette volna kezeltetni velük.

Ezért fogták a nyeregbarna bőrt és mindent beborítottak vele, a tetőkárpit ehhez passzoló alcantara lett. Az öveket élénk kék színűre cserélték le mind a hat ülésnél.

Még egy kis extra is belefért. Az ülés mintázatának megfelelően varrott kézitáskát is készítettek, melynek pántja az öv anyagából készült. További két négyzetméter bőrt használtak fel az autóhoz.

Világrengető problémák: túl sok a BMW-ben a műanyag? Itt a megoldás! 2Világrengető problémák: túl sok a BMW-ben a műanyag? Itt a megoldás! 3Világrengető problémák: túl sok a BMW-ben a műanyag? Itt a megoldás! 4