A zsúfolt lakótelepi parkolókban könnyen áldatlan állapotok alakulhatnak ki. Ha egy autós magasról tesz a többiekre, és eltorlaszolja az utat, keresztben áll meg, akkor jogos a felháborodás.

Viszont, ha egy újraélesztést végző mentő érkezik, akkor illik félretenni a kicsinyes házmester karaktert, és csendben várni, amíg végzik a munkájukat. 

ÚJRAÉLESZTÉSHEZ ÉRKEZŐ MENTŐK PARKOLÁSÁT KRITIZÁLTA EGY SZOMSZÉD A biztonságos betegmozgatás érdekében, minden előírást betartva parkolt annak a mentőorvosi kocsinak a vezetője, ami 3 méter távolságot hagyott a mentő mögött egy újraélesztés helyszínén. Az esetet egy méltatlankodó lakó töltötte fel a közösségi oldalra, amivel bajtársaink az esti órákban szembesültek és azonnal reagáltak.Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!#mentők #veddészreamentőt

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. szeptember 4., szerda

“ÚJRAÉLESZTÉSHEZ ÉRKEZŐ MENTŐK PARKOLÁSÁT KRITIZÁLTA EGY SZOMSZÉD

A biztonságos betegmozgatás érdekében, minden előírást betartva parkolt annak a mentőorvosi kocsinak a vezetője, ami 3 méter távolságot hagyott a mentő mögött egy újraélesztés helyszínén. Az esetet egy méltatlankodó lakó töltötte fel a közösségi oldalra, amivel bajtársaink az esti órákban szembesültek és azonnal reagáltak.
Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!” – írták az OMSZ Facebook-oldalán.

Általában inkább fordított a helyzet, az autósok nehezítik meg a mentősök munkáját…

Vannak autósok, akikből előbújik a kretén, ha megkülönböztető jelzéssel haladó mentővel találkoznak, a linkre kattintva olvasható egy szintén szégyenteljes hazai példa.