Általában a kirívó eseteket látjuk videón. Amikor teljesen egyértelmű, hogy valaki nagyon nem figyelt, gyorsan hajtott, részeg volt, leszakadt a kerék, elaludt, satöbbi. Csakhogy általában több apró, szintre észrevétlen hiba vezet a balesethez, és miután megtörtént a baj, az autósok őszintén mondják: “nem is értem hogy történt”.

Az esetet a lengyel autópályán rögzítették. A videós autó gyorsan hajt, de azért nem száguld eszetlenül, ám amikor elér egy lerobbant autó miatt kihelyezett elakadásjelző táblához, akkor megindul a rossz döntések sorozata.

Vagyis a rossz döntések sorozatát az előtte haladó fekete autó nyitotta meg, amikor képtelen volt eldönteni, merről kerülje ki a táblát. Zavarában szerepet játszott a mögötte, a belső sávban haladó fehér autó, vélhetően miatta húzott vissza azonnal a jobb oldalra.

Erre nem számított a videós, aki a vészfékezést elengedve a leállósávra próbált kigurulni. Egyes kommentelők szerint a tréleres is hibás, mert rossz helyre, pont a kanyarív végére rakta ki az elakadásjelzőt.

 

a videó a hirdetés után indul