Amerika minden államára jut egy olyan tuningcég vagy épp bátor kereskedő, aki igyekszik hasznot húzni abból, hogy a Ford Mustang egyrészt roppant népszerű, másrészt számtalan kész holmi van hozzá, amivel szebbé és jobbá lehet tenni. Most épp a Tennessee államban működő Brown Lee Performance állt elő a Mustang GT alapú, de annál jóval izmosabb géppel.

3 literes kompresszort szereltek az 5 literes Coyote V8-asra, ami így 7200-as fordulaton kereken 800 lóerőt ad le, mellé 4500-tól van közel 920 Nm nyomatéka. 3,3 másodperc alatt futja a 60 mérföld/órás (96 km/óra) sprintet és 10,7 másodpercet megy negyedmérföldes távon. Hogy pályán is használható legyen, ezért sportfutómű került alá és elöl 6, hátul 4 dugattyús Brembo fékek. A 20-as felniken Michelin Pilot Sport Cup2 gumik vannak.

Garanciát is vállalnak a 800 lóerősre tuningolt Mustangra 2

Egész visszafogottan díszítették az autót, csupán néhány karbon aerodinamikai elemet készítettek a Mustangra, a hátsó szárny kapott Gurney-élt és a hátulján a Gulf logó található, ahogyan az ülések háttámláján is. Nem is kell több, hiszen a jellegzetes világoskék-narancs festéssel elég látványos lett az autó. Ezzel egyébként a Ford GT40-es 1969-es Le Mans-i győzelmének 50. évfordulója előtt tisztelegnek. A gulfos Mustangból mindössze 119 darab készül és 3 év vagy 36 000 mérföld garanciát vállalnak rá.

Garanciát is vállalnak a 800 lóerősre tuningolt Mustangra 3