Hallottál már Candy Painről? A hölgyet valójában Mikki Yamashirónak hívják, és évek óta próbál betörni pankrátorként ezen a hangzatos művésznéven. Ha sikerült volna neki, már tudnánk róla – de ha a világhír nem megy így, megszerzi úgy.

Felkeresett tehát egy Peggy Noland nevű dizájnert, aki a bizarr autófóliázások mestereként szerzett magának nevet.

A pankrátor hölgy nem akart mást, mint valami harsány színű borítást az unalmas szürke Corollájára, a  művésznő azonban máshogy gondolta: hosszú, fésülni való műszőrmével borította a karosszériát, a fejtámlákat és a külső tükörházakat. Aztán az egészet festékszóróval kidekorálta: felkerült rá a birkózónő neve és az autó típusa, majd a maradék festéket ráfújta a keréktárcsákra.

Az autó, amit nem mosni, hanem fésülni kell 1
Az autó, amit nem mosni, hanem fésülni kell 2

Az autó, amit nem mosni, hanem fésülni kell

Az autó, amit nem mosni, hanem fésülni kell 5
Az autó, amit nem mosni, hanem fésülni kell 6
Fotó megosztása:

„Még nem találkoztam olyan emberrel, akit ne nyűgözött volna le az autó. Még a hatalmas terepjárókban pöffeszkedő srácok is mosolyogva integetnek” – mesélte a pankrátor hölgy, aki amúgy gyűlöli a férfiakat – bár ez talán csak reklámfogás a részéről.

A szőrmók Toyota meglepően kevés gondoskodást igényel. „Az esővel nincs gond: ha megázik, megszárad. Az már rosszabb, ha összefröcskölik, besározzák; ilyenkor ki szoktam kefélni” – árulta el Candy Pain, aki azért, biztos, ami biztos, garázsban tartja a bundás szedánt, ami – bármilyen meglepő – nem a legbizarrabb Corolla a világon.