A Facebookra feltöltött videón egy teljesen elveszett autós kétségbeesett manővere látható. Az eset július 6-án, szombaton délután történt, a Veszprém felől érkező autós valahogy a szembejövők sávjába került, majd – gyorsan a helyes irányba kanyarodva – fékezésre kényszerített egy szabályosan közlekedő autóst.

Mai meglepetés a gyorsforgalmin fehérváron 😁😁

Közzétette: Gábor Somogyi – 2019. július 6., szombat

Az eseten főleg a Székesfehérvárt kerülő gyorsforgalmi szakaszt ismerők hökkentek meg, egyszerűen nem értették, hogy kerülhetett oda a sofőr rossz irányban:

“Arra azért kíváncsi lennék hogy mi késztette arra hogy ódáig elmenjen, es hogy egy tök egyenes útszakasz helyett, ami belátható, olyan helyet választ ahol híd, kanyar, és felhajtó sáv találkozik.. Ahol azért halmozottabb a balesetveszély..”

“Én azt sem értem hogy ide hogy ment fel szembe??? Hol?? A csóri elágazásnál? Mert a szárazréti lejáró után, már csak ott van lehetőség rá. Akkor viszont ment pár kövér km-t ez a zseni.”

Mások szerint viszont a forgalomszervezéssel, magával az úttal van a baj.

“Oké-oké, tény,hogy barom.. de ez már nem az első,nem a második,harmadik stb ilyen eset… De a tény az tény, hogy aki ezt megtervezte és a tervét elfogadta és megépíttette,a zt is le kéne csukni pár évre… Ez a “kanyarodj Veszprém felé, ha egyenesen akarsz menni fehérvárra… Menj egyenesen fehérvár felé, ha Veszprémbe akarsz menni…”Meg keresztezzünk egy gyorsforgalmi utat… Úgy,hogy viszonylag sokszor járok arra,nekem is néha el kell gondolkodnom, hogy most akkor merre is? Persze ettől függetlenül nem hajtok fel forgalommal szemben,de hát na…Nem véletlen rontják el ennyien, nem egyértelmű és rohadtul kretén módon van az egész megcsinálva”