Tomi bunkón parkolt, de hamar megbánta a dolgot és az alábbi levelet küldte nekünk:

Kedves Közösség! Vétkeztem. Bevallom töredelmesen, akasztják a hóhért. A mai napon a budapesti Megapark hypermarket parkolójában sikerült igazi gyökér módon leparkolnom. Ahogy a nagy könyvben meg van írva, két helyre, keresztbe úgy, ahogy kell… Szánom bánom bűnömet. Mentségemre legyen mondva, hogy a parkoló majdnem üres volt, és én kihangosítón telefonáltam a parkolási manőver közbe, de természetesen ez nem mentség. A vásárlásból visszatérve láttam meg, hogy milyen gyökér módon sikerült leparkolnom, és elszégyelltem magam. Fényképet az eső miatt nem csináltam, de ha esetleg valaki csinált az R**-6*1 rendszámú fehér Golf 7 kombiról, akkor itt szeretném elnézését kérni. Gondolkodtam rajta, hogyan büntessem magam.

Kukoricára térdelés? Sajna a hipermarketben csak konzerv kukoricát lehetett kapni… Csalánnal ütlegelés? Nem találtam csalánt… Aztán eszembe jutott az általános iskolás fizika tanárnőm, szegény megboldogult Gizi néni. Amikor Newton gravitációs törvényeit magyarázta, én feldobtam a párizsis zsömlémet, ami leesve tompán puffant az előttem ülő nebuló hátán, majd hangosan felkiáltottam: És tényleg! Jutalomból másnapra le kellett írnom százszor, hogy Newtonnak mindig igaza van. Így tettem hát most én is. Leírtam százszor, hogy nem parkolok bunkó módon. A dokumentum fényképét csatoltam. Nem photoshop. Ha valakinek szüksége van az eredetire, szívesen bemutatom. Elnézést, ha valakinek kellemetlenséget okoztam gyökérségemmel. Megtanultam: Nem parkolok bunkó módon!

Tamás így büntette meg magát, amiért tuskó módon parkolt Budapesten 1

Elégséges volt ez a büntetés?
Igen
88% (1711)
Nem
12% (242)

Szerintünk már az is dicséretes, hogy realizálta a problémát és rájött, hogy ez így nem okés. Sokkal több ilyen autós kellene, mint Tamás és akkor talán mi is kevesebb olyan fotót kapnánk, ahol valaki bicskanyitogató módon parkol.