Hagyományos vagy rosszul írt, esetleg vicces autóhirdetésből sok van, de aranyos történet ritkán bújik meg egy autó eladása mögött. Ebben az esetben viszont épp ilyennel van dolgunk. A hirdető elmondása szerint a tűzpiros Chevrolet Corvette a nagymamájáé volt. A nagyiról még annyi tudható, hogy nyugdíjas éveire egy ezüst Volvo 240-es kombit szeretett volna, mert az ő olvasatában az egy tisztességesen élt élet jelképe. Mégis pihent egy piros sportautó a garázsában.

Az 1980 Chevrolet Corvette-et férje vásárolta neki és az eladó megemlíti, nehezére esik elképzelni azt, hogy nagymamája magassarkú cipőben és bőrkabátban bepattan a vörös Corvette-be és nagy gázzal elhajt. A REDROZE, tehát piros rózsa rendszámú autóval nem sokszor történhetett ilyesmi, hiszen csupán 57 740 kilométer van az órájában. A piros fényezéshez piros belsőt választottak, ami igazán merész összeállítás. Az autó két évtizeden állt a garázsban, így az állapota is ennek megfelelő.

Nagyi szeme fénye, a piros Corvette 2

305 köbhüvelykes motorral szerelték ezt a Corvette-t, mely a kaliforniai szabályozásoknak akart megfelelni, így 180 lóerős teljesítményével messze nem nevezhető a leghegyesebb változatnak. Pláne a 4 sebességes automataváltóval, egy nagymamának azonban bőven elég lehet. Az autót most 2,3 millió forintnak megfelelő összegért kínálják.

Nagyi szeme fénye, a piros Corvette 3