A furcsa színű vagy matt fóliák ideje lejárt, az arany krómozás sem csillog már olyan szépen, mint fénykorában, valami újat kell villantani, ha azt akarjuk, hogy minden tekintet a mi autónkon legyen, és rólunk szóljon a net.

Daria Ragyionova érzi az új idők szelét, ezért a fent említett ócska ötletek helyett meglepő módon díszített immár négy autót személyes flottájából. Mindegyiket Swarovski kristályok borítanak az utolsó négyzetcentiméterig. Egy Mercedes CLS és egy Bentley Continental után a bevásárlóautók sorában a Lamborghini Huracán következett, amire 1,3 millió kristály került fel.

Dariát nem zavarta, hogy ebben a sportágban csak ő versenyez, és nem hagyta nyugodni az 1,3 milliós szám. Inkább szerzett egy Lamborghini Aventador SV-t, ami némileg nagyobb felületű, mint a Huracán, így sikerült kétmillió csillogó kristályt ráragasztani.

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez.

A Lamborghini LP750-4 SuperVeloce egyébként mindössze 600 példányban készült, és jelenlegi felhasználási módját nézve elég lenne bele egy kétütemű Simson blokk, azzal is el lehet gurulgatni London szűk utcáin. Az olaszok (németek) viszont kristálytartó helyett versenyautót szerettek volna építeni, így gondoltak arra, hogy a haladáshoz jól jöhet a V12-es szívómotor 750 lóereje. Így a Superveloce állórajttal 2,8 másodperc alatt ugrik 100-ra, a vége valahol 350 km/óra fölött van.