Korábban mi is megírtuk, hogy egy aukción elkelt a Lamborghini által a pápának ajándékozott Huracán. Azonban a győztesnek, mint kiderült, gondot okozott a 715 ezer eurós vételár kifizetése, így a Vatikán tulajdonában maradt a pápai áldást kapott luxussportautó.

Ezúttal másképp keresnek új tulajdonost az 580 lóerős fenevadnak. Egy adománygyűjtő oldalon bárki regisztrálhat arra a sorsolásra, ahol eldől, kié is lesz a Huracán. Egyetlen feltétel van csupán: a sorsoláson való részvétel pénzbe kerül. Többféle díjszabás közül lehet választani, a legolcsóbb tízdolláros csomaggal 100-szor kerül bele a nevünk a virtuális kalapba, de aki ennél biztosabbra akar menni, az több kategóriából is választhat.

Nem vicc, szinte ingyen a tiéd lehet a pápa Lamborghinije! 1

A győztes kilétére január végén derül fény, akinek személyesen a pápa és a Lamborghini vezetője, a Ferrari egykori F1-es csapatfőnöke, Stefano Domenicali adja át az autót és a kulcsokat. A program tartalmazza az utazást és a szállást Rómában.

Az adományok természetesen jó helyre kerülnek, a befolyt pénzösszeget háborúk során lerombolt falvak újjáépítésére használják fel.

Nem vicc, szinte ingyen a tiéd lehet a pápa Lamborghinije! 2