Ha valakinek igazán rossz napja volt, akkor az a tajvani Lin Csin-Hsziang, akinek sikerült egyszerre négy Ferrarit lezúznia már hajnalban. Lin keményen dolgozik egy étteremben, aztán édesanyjának segít a kiszállításban Mitsubishi terepjárójával. Ez az életvitel kevés alvást enged, amit az ő szervezete a lehető legrosszabbkor, vezetés közben próbált bepótolni. Bár ugye az ilyesmi sosem tud jókor jönni. Miközben elszundított a volánnál, sajnálatos módon összetört egyszerre négy darab Ferrarit.

A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, az autókon azonban meglátszik a találkozás. Ferrari 488 GTB-ből piros, kék és sárga színű is volt, a sort pedig egy fehér F12 Berlinetta zárta. Egyik sem úszta meg, A legjobban a sárga és a fehér olasz sportkocsi sérült meg. A baleset után Lin Csin-Hsziang megvárta a rendőrséget és elismerte, hogy ő volt a hibás. Lin havonta 35 ezer tajvani dolláros keresetével legalább 28 évébe kerülne kifizetnie az okozott kárt, de szerencsére az autók tulajdonosai és a közösség is jószívű.

Négy Ferrarit zúzott le egyszerre egy alvó autós 2

A keményen dolgozó Lin számára rövid időn belül száz ember küldött adományt kisebb vagy nagyobb tételben. Ez ugyan még mindig nem fedezi teljesen a Ferrarik javítását, de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy rövidebb ideig kelljen törlesztenie a volán mögött elfáradt sofőrnek.