Valakinek az a kreatív ötlete támadt, hogy a moszkvai körgyűrűn jól mutatna három lengén öltözve ugráló lány, lehetőleg csúcsforgalomban. Sajnos az ötlet megvalósításra is került, nyilván sok helyi autós örömére, de ami a nagyobb gond, hogy erre jól láthatóan semmilyen engedélyt nem kaptak a videó készítői.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Это было что то… Вчера прошли съёмки клипа на мою песню «На двоих» Не передать мои ощущения до,во время и даже после съёмки. Моего операторы чуть не сбили, это было страшно🤦‍♀️ Мандраж во время выступления был настолько велик,что длиться до сих пор🤣🤣🤣 Я долго думала что снять на эту песню,ведь я в неё вложила огромный смысл, и перепевая припев,где я пою,что сходим с ума,мне пришла в голову такая сумасшедшая идея. Реакция людей? А как вы думаете,какой она была? Как отреагировали бы вы если бы вдруг увидели такое на МКАДе? ————- #мкад #танцынамкаде #яксана #схожусума #песня #певица #шок #приколы #авамслабо #sexy #sing

Yaxana (@yakovleva.ksana) által megosztott bejegyzés, Okt 8., 2018, időpont: 4:48 (PDT időzóna szerint)

Biztonsági intézkedésként gyszerűen leállították a hatalmas Cadillacet a középső sávba, a többi autós csak észreveszi, hogy valami történik, és nem pukkan bele a kocsiba hátulról.

https://vk.com/video144810913_456239188

Az eset természetesen botrányt kavart, a helyi hírek szerint több mentő is a kialakult torlódás miatt nem tudott haladni, a rendőrség már vizsgálja az ügyet, de a helyzet nem egyszerű, hiszen az énekesjelölt hölgy egy közeli város polgármesterének felesége.