A Boredpanda.com oldalon egy nemrég a Facebookra feltöltött kép adta a képgyűjtéshez a kezdőlökést. New Jersey állam tűzoltóinak kellett megbirkózniuk egy tűzcsap elé parkolt autóval, ami szerencsére nem okozott nekik túl nagy problémát. Két betört ablakkal sikerült átvezetniük a tömlőt a kocsin, az erről készült képet pedig figyelmeztető, intő jelként töltötték fel oldalukra.

Azt hihetnénk, hogy ezt a rizikót tényleg csak száz évente egyszer vállalja be valaki, főleg ha akad hely máshol is. Nos, nem ez a helyzet, az elmúlt pár évből egy jó csokornyi olyan eset akad, aminél fotó készült a tűzoltók útjában lévő kocsikról.

Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 1Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 2Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 3Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 4Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 5Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 6Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 7Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 8Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 9Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 10Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 11Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 12Ezek az autósok nagyon megbánták, hogy tűzcsap mellé parkoltak 13