Nehéz indulatoktól mentesen írni, amikor egy ilyen felvételt lát az ember. Az ehhez hasonló vezetők miatt joggal dühös az összes bringás, rázza az öklét a zebra előtt álló gyalogos, és keletkeznek rossz pletykák egy-egy adott autómárkáért rajongó csoportokról.

Szinte biztos, hogy voltatok már hasonló szituációban. Amikor a bunkó, tolakodó tahó életét mentettétek meg egy erős fékezéssel, húzódtatok le előle a padkára, vállaltátok a kisebb rosszat, hogy ő tovább folytathassa ámokfutását.

Mert persze nem áll meg, az nem az ő stílusa, amíg a gép húzza a belét, inkább lelép, vállalni a felelősséget már nem annyira menő, mint dupla záróvonalon, kilátástalan helyzetben előzni.

Ebben az esetben csak anyagi kárt okozott, de aki ilyen stílusban hajt, annál csak idő kérdése, hogy megtörténjen a nagyobb baj.

(Végül zárójelben, igen a címben szerepel, hogy BMW-vel okozott balesetet az illető. Ez csupán a körülmények leírására szolgál, ha Suzukival tette volna ugyanezt, az is szerepelne, nem teszünk különbséget, a bunkóság márkafüggetlen tulajdonság.)