A Bugatti kijelentette, hogy egyelőre nem szándékozik nyitható tetős változatot csinálni a Chironból. Elődmodelljéből, a Veyronból azonban kis idő után készült kivehető keménytetős verzió, így mi nem mondanánk le végleg a szelesebb Bugattiról. Akiknek azonban túl zárt volt a Chiron, azoknak megérkezett a megoldás. Immáron a rettentően erős és borzalmasan gyors autóhoz is rendelhető tetőablak. Ráadásul rögtön kettőt is a tetőbe vágnak, mert az autón végigfutó hosszanti él megkívánja.

Sky View néven érhető el az opció, melynek köszönhetően nem csak az égre nyílik kilátás mindkét utazó felett, hanem a fejtér is bővül 2,7 centiméterrel. Mindkét üvegpanel 65 centi hosszú és 44 centiméter szélességű.

Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron 1
Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron 2

Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron

Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron

Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron 7
Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron 8
Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron 9
Rögtön két tetőablakot is kapott a Bugatti Chiron 10
Fotó megosztása:

A Bugatti Chiron 8 literes, négy turbófeltöltővel lélegeztetett W16-os motorja 1500 lóerős, ami mellé 1600 Nm nyomatéka van. Váltója 7 gangos, duplakuplungos automata és természetesen összkerékhajtás jár az autóhoz. 2,5 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, a végsebesség 420 km/óránál elektronikusan korlátozott.