A Trabant 601 már ritka darab, számuk rohamosan csökken, a márkarajongók pedig vérszomjas dühvel csattannak fel, ha egy öncélúan szétfaragott, az eredeti formát nyomokban sem viselő darabot látnak.

Persze a saját autójával mindenki azt csinál, amit akar, és erre a krómozott, mindenféle kamu alkatrésszel felvértezett Trabantra még azt sem mondhatjuk, hogy fájdalmas szintű sufnimunka. Ezt átgondolták, és profin megépítették, de azért megértjük, ha valakinek ezt már nem veszi be a gyomra.

A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 1 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 2 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 3 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 4 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 5 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 6 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 7 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 8 A nap legfontosabb kérdése: Gagyi, vagy profi ez a szétfaragott Trabant? 9