Nem akármilyen jelenetet rögzítette telefonjával egy autós Miami környékén.  Azt látta, hogy egy férfi kapaszkodik egy másik autó motorháztetején, miközben a jármű 70 mph (112 km/óra) sebességgel száguld.

Később kiderült, hogy a férfi a motorháztetőn utazva hívta a rendőröket, akik megállították az autóst még az esetleges baleset előtt. A lapbeszámolók szerint az autót egy nő vezette a motorháztetőn lévő férfi korábbi barátnője.

A hölgynek nincs kocsija ám most el kellett volna menni a közös lányukért. Mivel korábban – amikor még egy párt alkottak – használhatta a férfi autóját, úgy vélte ezzel az opcióval most is élhet. Így „kölcsön vette” a Mercedest, csakhogy a férfi máshogy vélekedett az autóhasználatról és igyekezett megakadályozni a hölgyet a manőverben, így került a járműre.

Egy amerikai lap beszámolója szerint a hölgy azt mondta: „El kellett mennem a lányomért. Nem foglakozhattam mindenféle butaságokkal”. Most mégis kell majd vele foglalkoznia, mert gondatlansággal és károkozással is vádolják.