Péntek van, mi pedig kellően fáradtak vagyunk már ahhoz, hogy ez a Facebook-bejegyzés ropogósra süsse az agyunk. Vigyázz, mert lehet, hogy te is hasonló tűnteket fogsz produkálni tőle így a hétvége előtt.

Tibor néhány igazán hasznos tanáccsal látja el az autóstársadalmat, hogy soha többé ne kapjon senki gyorshajtás miatt büntetést.

Innen a bejegyzés, jobb, ha leülsz!

“ÍGY VERD ÁT A RENDŐRÖKET, ÉS TÖBBÉ NEM KAPSZ CSEKKET GYORSHAJTÁSÉRT! EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK!

Alkalmaztam a módszert, és tényleg nem kaptam csekket.

Ha te is szeretnéd, hogy ne kapj csekket a szemét, traffizó pénzbehajtóktól, nyomj lájkot és olvasd el a trükköt!

1. Vezetés közben figyelj nagyon gondosan! Ahogy haladsz, lesz egy tábla az út mellett, rajta egy két- vagy háromjegyű számmal. Ez jelzi a megengedett legnagyobb sebességet. Ezt jegyezd meg, később szükség lesz rá.

2. Próbáld megkeresni az autóban a sebességmérőt! Ez rendszerint a vezetőülés és a kormány által kijelölt egyenes mentén, a kormány mögött található, de esetenként eltérő helyre rakják. Ezen a műszeren digitális kijelzőn jelennek meg számok, vagy egy mozgó mutató jelöli ki egy számskála adott pontját.

3. Most jön az a trükk, amivel átvered a zsarukat (ez tényleg működik!): igyekezz úgy haladni, hogy a sebességmérőn jelzett szám ne haladja meg az 1. lépésben a táblán látott számot. Ha sikerül, garantáltan nem tehet semmit a rendőrség, nem lesz gondod a gyorshajtás miatt.

Mindenki verje át a rendőröket!”

Forrás