Abban a szerencsés helyzetben volt ennek a most már szürke színű Porschének a tulajdonosa, hogy akadt a garázsában egy 1989-es évjáratú 911 Targa 3.2. Egy napon eszébe jutott, hogy ez mind remek, de mennyivel menőbb lenne az egész autó, ha Speedstert faragna belőle. Ezek a modellek alacsonyabb szélvédőt kaptak, a hátsó ülések helyét leburkolták, és az egészet egy könnyű vászontetővel lehet kevésbé szelessé varázsolni.

Neki is látott a feladatnak, de az eredmény még mindig túl modern volt a szemének, ezért betolta a DP Motorsporthoz, hogy öregítsenek egy kicsit a gépen. Így kapta meg az első generációs 911-es stílusjegyeit és persze a Speedsterre jellemző megoldásokat. Az egész autót Nardo-szürkére fényezték, a kiegészítők pedig fekete színt kaptak, valamint néhol felbukkan egy kis élénk narancssárga is. Állítható futóművet kapott, a 16 colos felniken pedig elöl 205, hátul 245 széles Continental Sport Contact gumik vannak.

A 3,2 literes, hathengeres, léghűtéses boxermotort nagyjából 260 lóerősre lőtték be, így egész biztosan megadja a várt dinamizmust.

Bármikor csapatnánk ezzel a menő Porsche 911 Speedsterrel 2Bármikor csapatnánk ezzel a menő Porsche 911 Speedsterrel 3