A forradalmi fejlődés mindig villanásnyi folyamatnak tűnik a történelemkönyvek lapjain. Holott ezek a folyamatok sosem történnek egyik napról a másikra, ezért a kor embere mindig szkeptikus, és vannak, akik nem hisznek a változásban. Mert a vonat sosem lesz gyorsabb egy jó négylovas fogatnál. Ezek a benzines csettegők sosem gyűrhetik le a technika csúcsát képviselő gőzmozdonyokat.

Az önvezető autók kora sosem fog eljönni, buták ezek a rendszerek, nem tudnak helyettünk dönteni – hallhatjuk ma a szkeptikus autós szájából, pedig már benne vagyunk, olyan mennyiségű pénz ömlik az autonóm rendszerek fejlesztésébe, hogy innen nincs bukás. Nincs leállás, nincs visszatáncolás, a volánt kimarják a kezünkből. Van, ahol előbb, van, ahol utóbb, és úgy tűnik, az Audi már most érzi, hogy érdemes a dacra játszani a marketinggel.

Mert lesz rengeteg álmodozó, tehetős autórajongó, akik mindent megadnak egy jó kuplungolásért,gázfröccsel gangolt kettesért, amikor végre a vezetékek végén szintetizált hamis élmény helyett a mechanika valódi rezgései súgják meg, hol a határ.