Fodor Donát, alias Dodor évek óta ismert arca a hazai motoros közösségnek. Pár hónapja rákapott a Facebook-videózás ízére, és ontja magából az autós-motoros kapcsolatot boncolgató eszmefuttatásokat. A téma nem új, csak a felület más, bő 11 éve is ugyanúgy ez volt a téma egy másik nagy hazai autós weblap blogjában, a szókimondó stílus azóta sem változott.

“Mivel a mi épségünk nagyobb veszélynek van kitéve a közúton, ezért igazából mindegy, hogy ki nem tartja be a KRESZ-t, ha a motoros is elesik, akár a saját, akár más hibájából. Ha nem akarod, hogy az anyádba küldjön el egy autós, ezt az 1-2 dolgot nem árt néha átgondolni. (nekem sem jön össze mindig, de azt sem mondom, hogy nem figyelek oda a videóban felsoroltakra nagy átlagban)”

Miért utálhatja az autós a motorost?

Nagyon jó felvezetést sikerült csinálnom ennek a videónak, amikor autós szemmel akadtam ki egy hülye robogóson :DA lényeg ebben a videóban lesz – meg a hamarosan ezt követőben – hogy melyek azok a kifogások, panaszok, amiket a legtöbbször emlegetnek az autósok!Mivel a mi épségünk nagyobb veszélynek van kitéve a közúton, ezért igazából mindegy, hogy ki nem tartja be a KRESZ-t, ha a motoros is elesik, akár a saját, akár más hibájából. Ha nem akarod, hogy az anyádba küldjön el egy autós, ezt az 1-2 dolgot nem árt néha átgondolni. (nekem sem jön össze mindig, de azt sem mondom, hogy nem figyelek oda a videóban felsoroltakra nagy átlagban)Köszönöm a videó támogatását az RSOIL.hu-nak! A cég vezetője egy motoros arc, aki nem csak eladni akar, hanem 20 éves olajos tapasztalattal rendelkezve szakmai tanácsokat ad az oldalukon.Érdemes elolvasni!http://www.rsoilwebshop.hu/olajvalasztasi-tanacsok.html(ami a legjobban tetszik ebben a cégben az az, hogy mivel sokféle olajmárkát forgalmaznak, ezért nem kezdik el a mantrát, hogy "csak ez az olaj a tuti, a többi szar", így függetlenül tudnak nyilatkozni a különböző márkákról!)

Közzétette: Dodor – 2018. április 17.