A városi parkolás szinte mindenhol vet fel problémás kérdéseket, hiszen sok helyen küzdenek az egyre terjedő fizetős zónákkal, máshol a helyhiány okoz gondot. Az angliai Goole-ban azonban más bosszantja a lakókat. Bár némi kitartással lehetett parkolóhelyet találni, de a helyi önkormányzat úgy döntött, hogy több helyre felfestik a dupla sárga csíkot az út szélére, ezzel ellehetetlenítve a parkolást is.

Ezzel a húzással komoly helyhiány alakult ki a területen, a lakók állítása szerint rohamtempóban fogynak a parkolóhelyek és munkaidő után már lehetetlen a házhoz közel letámasztani az autót. Az önkormányzat szerint több környező helyen is van lehetőség a parkolásra, ám egyrészt ott is szűkös a választék, másrészt nem nagyon akad olyan ember a bolygón, aki szívesen sétál munka után a lakásához több utcányit a hosszúra nyúlt helykeresés után.

Mike Devall azonban talált rést a pajzson, amikor kipillantott lakása ablakán. Az utca sarkába nem jutott a sárga csíkozásból, tehát itt engedélyezett a parkolás. Persze helyi lakosként először megpróbált engedélyt kifacsarni a hatóságokból, de ez nem jött össze. A két gyerek és a pacemaker-rel élő feleség sem hatotta meg őket.

Maradt tehát a kiskapu, melyhez be kellett szereznie egy trélert a Mercedes kisbusz mögé, ezen áll a Mercedes ML terepjárója. Így egész biztosan lesz helye egészen addig, amíg az önkormányzat nem lehetetleníti el ezt is. Több hely létesítésére esélyt nem látnak, mert kevés lakóingatlan van a környéken. Néhányan a közeli bevásárlóközpont parkolójában próbálnak helyet találni