A neten szerelést oktató videók kétségkívül hasznosak, viszont akadnak olyanok, akik ezeket látva egyedül, tapasztalat nélkül is belevágnak olyan feladatok megoldásába, amelyekhez elengedhetetlen a megfelelő szaktudás.

Az amerikai szerelő pont egy ilyen esettel találkozott, és a leírás alapján elállt a szava, ahogy meglátta ezt a futóművet. Egy fiatal srác állított be hozzájuk, aki otthon cserélt magának főtengelyt, majd úgy döntött, azért elgurul egy műhelybe, hogy nézzék meg a futóművet. Azt mondta, hogy egy-két csavar hiányozhat, nem lakik messze, ezért gondolta, elgurul így.

Elég felelőtlen húzás volt, de a kommentelők véleménye is érdekes. Sokan felháborodva követelik az otthon szerelés betiltását, mert szerintük autóhoz csak szakképesítéssel ellátott szerelő nyúlhat, és őrültség ilyet átlagemberre hagyni. “Ez még veszélyesebb, mint töltött fegyverrel járni” – írta az egyik hozzászóló.

**********MUST WATCH ********************** So I’m pretty speechless about what happened today, a young lad phoned and booked in his car for us to check over his right front suspension, he had replaced the C V joint himself at home, he drove the car to us, parked in our driveway, came into the office to check in, he said there may be a couple of loose bolts, please watch, feel free to comment 😳

Közzétette: Pit Stop Nelson – 2018. április 16.

Forrás: Facebook
Kapcsolódó címkék: futómű szerelő tákolás