Kevesebb mint 9200 kilométert futott ez a hófehér Toyota Supra, melytől valószínűleg már a Halálos Iramban filmek rajongóinak felcsillant a szeme. Az 1994-es évjáratú példány egy magángyűjtemény része volt. Az első tulajdonos fia azonban úgy döntött, hogy megválik a mára klasszikussá érett japán sportkocsitól, amit jó eséllyel sokan megnéznek majd maguknak. Aztán nagy valószínűséggel éppen akkorát fognak csalódni, mint minden hitű autóbolond.

A mennyei állapotú Supra ugyanis automata váltós. A külső és a belső is érintetlen, a motorról enni lehet, de rettetnően hiányzik belőle a harmadik pedál. A majdnem tökéletes Suprában is 2JZ kódjelű sorhatos benzinmotor turbós változata dolgozik, mely messze földön híres. Gyárilag gépháztető alatt közel 330 lovas teljesítménnyel és 440 Nm csúcsnyomatékkal az európai piacra szánt verzió esetében. Japánban például hivatalosan nem lehetett ilyen bivaly a gép.

Eladás előtt az autót természetesen alaposan átnézték és lecserélték a szükséges folyadékokat és szűrőket is, hogy ne kizárólag kiállítási tárgynak legyen jó. Az automata váltó ellenére is majdnem 21 millió forintnyi dollárt ért meg új tulajdonosának a keveset futott példány.

Ha azt hitted, ez álmaid Suprája, akkor tévedsz 2Ha azt hitted, ez álmaid Suprája, akkor tévedsz 3