Ha jól értelmeztem a hirdetést, akkor a srác verte szét a barátnője autóját, mert a hölgy szakítani akart vele. Nagy az esély rá, hogy ezzel a húzással még messzebbre taszította magától a lányt. Viszont tetszik a hirdető optimizmusa, hogy csupán néhány dolgot kell kicserélni az autón, és egy tökéletes Mazda 323 mosolyoghat az új tulajra a garázsból.

Innen a hirdetés szövege

Eladó a címben említett Mazda hozzám már jelen állapotában került! Ahogy a képeken is látszik csúnyán elbántak vele!! Amit tudok róla elmondom telefonban de nagyjából nem akarta hogy elhagyja a barátnője így próbálta megakadályozni!Hogyha ezeket az alkatrészeket pótoljuk: első hátsó szélvédő, ajtóba való szélvédő 4 db, visszapillantó tükrök, ablaktörlő kar akkor az autó újra használható közúton!

Motorháztető kissé sérült!még ezek nem lettek tönkretéve tökéletes autó volt!!motorikusan és szerkezetileg is kifogástalan!Papírozható törzskönyv megvan!!2017.09.12 Első magyarországi nyilvántartásba vétel!ha érdekel hívj bizalommal Jó nyári gumikkal szép alufelnikkell!

Forrás