A Halálos Iramban-filmekből is ismerős Toyota Supra már azelőtt is nagy népszerűségnek örvendett mielőtt a mozivászonra száguldott volna, a japánok sportkocsija legendásan remek konstrukció, melyből már a 90-es évek közepén is akadtak bőven bitang példányok. A 3 literes, sorhatos, 2JZ kódjelű motorból nem nehéz sok száz vagy akár ezer lóerős példányokat is találni az interneten.

Ennek ellenére a Top Secret nagyjából 10 éve úgy gondolta, hogy kidobja belőle ezt az erőforrást, helyére pedig a Toyota Centuryból is ismert, kézzel összeszerelt V12-es motort dobják bele, amihez a biztonság kedvéért még két turbófeltöltőt és nitrót is hozzácsaptak. A teljesítménye messze meghaladva a gyári 300 lóerő körüli értéket 940 ló, ami mellé masszív 1010 Nm-es nyomaték társul. A TS8012V névre keresztelt, arany színűre fényezett és az elején alaposan átszabott autó végsebessége 358 km/óra.

Ezt a nagy műgonddal átalakított csapásmérőt szerezheti meg valaki, aki a legtöbbet kínálja érte a Japánban megrendezett aukción.

Ennél brutálisabb Suprát nem vehetsz ma 2Ennél brutálisabb Suprát nem vehetsz ma 3

Forrás: BH Auction