A klasszikus kocka-Ladából több haszongépjármű kivitel is készült, a VIS-2345 kódjelű alapra platós, ponyvás, dobozos felépítmény kerülhetett. Vagy jó ízlésű szerelők kezei között egy sima bordás lemez borítás, amire mehet a motor, illetve bármi, amit spaniferrel oda lehet szorítani.

Mert kell a biztonságos rögzítés, ugyanis a motor sem gyári, a felpiszkált 16 szelepes blokk 140-170 lóerő körül mozoghat.

Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 1 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 2 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 3 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 4 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 5 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 6 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 7 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 8 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 9 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 10 Ez a platós Lada bármelyik műhelyben elférne futkosó autónak 11