A márka 80 éves tapasztalatának köszönhetően egy olyan pick-upot alkottak meg, mely minden helyzetben megállja a helyét. A modell megtestesíti a márka azon törekvését is, hogy minden szegmensben fejlett technológiákat és megbízhatóságot kínáljon vásárlói számára.

Így az International Pick-up Award 2016 fődíját elnyerő modell méltán ismert strapabíró kialakításáról és megbízható teljesítményéről, 160 és 190 lóerős motorjának köszönhetően nagy teljesítményt kínál alacsony fogyasztás mellett, vegyes üzemanyag-fogyasztása csupán 6,3 l/100 km, mely legjobb a szegmensében. Emellett kategóriájának legjobb kibocsátási értékeivel is rendelkezik a Nissan pick-upja. Az új Navara kétféle korszerű sebességváltóművel választható: 6 fokozatú manuális vagy 7 fokozatú automata váltóval.

Nissan Navara: mindenre készen áll (X) 1

A nagy motor páratlan terepképességgel is párosul. Teljes egészében zártszelvényből készült létravázával az új Navara egyike a Nissan valaha gyártott legerősebb járműveinek, így pedig a legintenzívebb mindennapi használatot is bírja.

1 tonnás terhelhetőségének köszönhetően a Nissan Navara készen áll mindenre, legyen szó kemény munkáról vagy szórakozásról. 3,5 tonnás, kategória első vontatási-kapacitása mindig rendelkezésre áll, így soha többé nem kell semmit hátrahagynod.

A kabinban is végtelen tároló hely áll rendelkezésre, így könnyedén megtalálod mindennek a helyét az oldalzsebekben, a kesztyűtartóban vagy a hátsó utasülések alatt. A „Zéró gravitációs” vezetőülés pedig olyan kényelmet biztosít, ami messze meghaladja a kategóriával kapcsolatos elvárásaid.

Nissan Navara: mindenre készen áll (X) 2

Emellett a Navarában is megjelenik a Nissan innovatív 360 fokos parkolókamerája és vészfékező rendszer, melyek a Nissan legkeresettebb crossoverei, a Juke, a Qashqai és az X-Trail esetében már bizonyították népszerűségüket.

A Navara abban is kiemelkedik versenytársai közül, hogy a kategóriában egyedülálló ötéves/160 000 km‑es garancia érvényes rá, mint minden Nissan kishaszongépjárműre, ami a későbbi tulajdonosokra is teljes körűen átruházható.