Mindig fáj a szívünk, ha egy különleges sportautó összetörik. Különösen bántó, ha ilyen buta helyzetben. Minden beszámoló szerint az új Honda NSX az egyik legstabilabb, legnagyobb kanyarsebességre képes sportautó.

Az itt látható darab azonban ezt még nem nagyon bizonyíthatta, mert igen hamar egy sörkertben találta magát. A beszámolók szerint mindössze egy kanyarra van a Honda kereskedés ahonnan érkezett a kocsi.

Szerencsére senki nem sérült meg, legfeljebb a sofőr büszkesége bánhatja egy kicsit a dolgot. Az autón biztosan cserélni kell az első spoilert, a lökhárítót valószínűleg a motorháztetőt is.

Az NSX hajtásláncának alapja 3,5 literes, V6-os, duplaturbós benzinmotor, amely 507 lóerős teljesítményével a hátsó tengelyt hajtja. De a rendszerben van még három villanymotor. Az első a főtengelyre építve dolgozik. Teljesítménye 35 kW, a dolga, hogy a benzinmotor turbólyukát kiküszöbölje percenként 500 és 2000 fordulat között. A másik kettő egyenként 27 kilowattos, az első kerekeket pörgetik. Így az NSX minden kereke hajtott.

Egy kanyar után összetörte új autóját 1
Egy kanyar után összetörte új autóját 2

Egy kanyar után összetörte új autóját

Egy kanyar után összetörte új autóját 6
Egy kanyar után összetörte új autóját 7
Egy kanyar után összetörte új autóját 8
Fotó megosztása:

Kevesebb mint 3 másodperc elég az NSX-nek, hogy százra gyorsuljon, végsebessége 307 km/óra. Ha kíváncsi vagy, milyen vezetni a Honda NSX-et, Kattint ide!