Bár hirtelen ránézésre közútnak tűnik, most szó sincs közveszélyes ámokfutásról. Az Audi RS3 sofőrje a Belgiumban található Chimal Street Circuit nevű pályán szállt el. Szó szerint, a lassulást segítő kavicságy felett szinte átpattant, csak a gumifal fogta meg.

A belső kamerás felvételt nézve csodának tűnhet, hogy  a vezető saját lábán, mindössze kisebb sérülésekkel szállt ki az autóból. De csodák nincsenek, életét inkább annak köszönheti, hogy nem talált fát, betonfalat, és az Audi RS3 karosszériája a legmodernebb biztonsági megoldásokkal készült.

A képeket alaposan megfigyelve látszik csak igazán, mekkora mázlija volt a figyelmetlen versenyzőjelöltnek, az A-oszlop azért erősen megrogyott, ez egy kőkemény becsapódás volt.

Ilyen az, ha valaki 200 km/óra felett néz el egy derékszögű kanyart 1Ilyen az, ha valaki 200 km/óra felett néz el egy derékszögű kanyart 2Ilyen az, ha valaki 200 km/óra felett néz el egy derékszögű kanyart 3Ilyen az, ha valaki 200 km/óra felett néz el egy derékszögű kanyart 4Ilyen az, ha valaki 200 km/óra felett néz el egy derékszögű kanyart 5