Egyértelműen a csodás reklámanyag előállítása volt a cél, amikor a Detail King csapata nekifogott a mohával borított 1982-es 190E kitakarításának. De el kell ismerni, ennél jobb marketing nincs egy ilyen cégnek.

Csodát tettek az évek óta szabad ég alatt álló Mercedesszel a takarítók 1Csodát tettek az évek óta szabad ég alatt álló Mercedesszel a takarítók 2Csodát tettek az évek óta szabad ég alatt álló Mercedesszel a takarítók 3

Kellemes párás környéken töltötte idejét a német típus, a nyirkos moha, a gomba jó kedvvel tenyészett a karosszéria elemein, és a belső bőrkárpiton. Aprólékos, alapos munkával mind kívül, mind belül csodás eredményt értek el, gyári fényben, és színben csillog a fényezés, belül makulátlan a tisztaság, de a videó és a képek magukért beszélnek.

A csapattal készült interjú alapján 2009 óta nem vezették a Mercedest, a színét pedig pont a festésre telepedett élő réteg, és az árnyat adó fák védték meg. Azért a padlólemezt megnéznénk, hogy áll rozsda frontján a gép, bár ez a tisztítás profizmusát nem befolyásolja.

Csodát tettek az évek óta szabad ég alatt álló Mercedesszel a takarítók 4