A Budget Directnél valakinek eszébe jutott, hogy a jövőben kicsit megreformálná a Forma-1-es versenyautókat, hogy közelebb álljanak azokhoz, amiket az utcáról ismerünk. Kicsit furcsa gondolat, hiszen az F1 autóinak lényegét épp a nyitott karosszéria és a ma is ismert jellegzetes forma adja. Ennek alapján az alábbi alkotások egy fokkal talán közelebb állnak a túraautózás műfajához. A virtuális térben azonban bármi lehetséges, így egészen meglepő autókból készülhetnek kívánatos pályagépek.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 1

Rolls-Royce Ghost - Biztos nem volt egyszerű lefogyasztani versenysúlyra a bő 2 tonnás angol luxusautót, de meglepően jól áll neki a sportos megjelenés. Csak nehéz olyan versenypályát találni, ahol egy ekkora autó otthonosan mozog.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 2

Audi R8 – Négykarikás túraautóval találkozhatunk különféle sorozatokban, és azok csupán annyiban különböznek a képen láthatótól, hogy a kerekük nem fedetlen.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 3

Ford Mustang – Igazi őrült ötlet régi Mustanggal indulni modern autók között. Ha valami igazán lehetetlennek tűnik, akkor ez az.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 4

Tesla Model S – Nem hiányozhat az összeállításból korunk legtöbbet említett elektromos autója sem. Ha a Tesla belépne a Forma-1-be, azt bizonyára még Elon Musk pénztárcája is megérezné.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 5

Toyota Prius Plug-in – A Prius környezetbarát, hatékonyságra törekvő imidzséhez a legkevésbé passzol a rongyrázó Forma-1, de a Castrol festés és a slick gumik képesek ezt feledtetni.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 6

Jeep Wangler – Nem lennék azoknak a mérnököknek a helyében, akik megkapják feladatnak, hogy az ősi Jeep formáját tegyék aerodinamikussá.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 7

Porsche 911 – Mostanában egyre gyakrabban felröppent a hír, hogy a WEC-ből való kilépés után milyen sorozatban láthatjuk a Porschét, amivel kapcsolatban természetesen felmerült a Forma-1 is. Végül az egyre népszerűbb Formula E-t választották. A fenti alkotást a 911-es örök formája, a Martini festés és a Fuchs felnik teszik harmonikussá.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 8

Subaru Impreza – Leginkább a raliból ismerhetjük a Subarut, a változatosság pedig bizonyára jót tenne a japánoknak is.

9 autó, amit felkészítettek a Forma-1-re 9

Smart ForTwo – A Jeephez hasonlóan Smartból sem lehet egyszerű pályagépet építeni, de a virtuális térben jól láthatóan minden szabad.

Forrás: Budget Direct