Oroszország altaji régiójában néhány vicces kedvű ismeretlen azzal szórakozik, hogy fémből készült tüskéket szór az útra, amik aztán szépen lenullázzák az arra járók abroncsait.

Úgy tűnik, hogy nem az a cél, hogy a defekt miatt megálló járműveket kirabolják, pusztán kedvetelésből veszélyeztetik mások életét. A rendőrségre állítólag eddig 148 bejelentés futott be.

A helyi rendőrség megkezdte ugyan a nyomozást ismeretlen tettes ellen, de mivel a defekt után még egyetlen alkalommal sem történt rablás, ezért nagyon nehéz dolguk van, mert senki nem látta az elkövetőt vagy elkövetőket.

Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 1

Számos trükköt bevetettek már az ismeretlen tettesek, különböző méretű és fajtájú gumigyilkosokkal dolgoznak. Az autósok a közösségi oldalakon próbálják figyelmeztetni egymást, hogy hol kell nagyon vigyázni.

Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 2Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 3Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 4Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 5Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 6Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 7Életveszélyes játékot űznek Oroszországban, fotók is készültek róla 8