Ebben minden benne van, amire egy kezdő jogsis, utcai versenyző álmodik: 84 lóerő, manuális váltó, csillió matrica, küszöbök, szárnyak, alufelni, színre fújt fékek, sötétítés, na meg a vonóhorog. Valami ilyesmi lehet a boyracer kezdőszett.

Magyarországon eladó minden boyracer álomautója 1

“Eladóvá vált szeretett utcai rally típusra átalakított egyedi tuningautóm. További képeket kérés esetén tudok küldeni. Részletesebb leírás: Színrefújt egyedi spoiler körben, tetőszárny, hivatalos engedély van róluk, ahogyan az ablak lefóliázásról is és a kipufogóvégről is. A motordekni és a fékpofák elől-hátul is hőálló magasminőségű színre kevert időtálló festékkel fújva. Képen látható igényes alufelnikkel adom, rajta megkímélt Michelin nyári gumikkal és megkímélt Barum téligumi szettel.

Ködlámpa külön is bekapcsolható, illetve egyéb fények is fel lettek szerelve, melyek egyedi stílust adnak az autónak. Némely fényt, -mint a kék neonvilágítás- távirányítóval és az autóban kapcsolóval is működtethető és előírás szerint menet közben nem használható Magyarországon, csak álló, parkoló helyzetben.

Külön kapcsolható hátsó ablakon a kék fényű COOLBOY felirat is. Igazi vagány vagy éppen kellemes csajozós és bulizós autó is lehet egyben. Rozsdamentes a kaszni, télen is mosva volt rendszeresen az autó és az alváz is. Télen fűtött, nyáron hűvös garázsban tartva, sőt, túlzásba vitt gondoskodást kapott szinte minden téren, családtag volt, ez érződik is róla. Eladás oka: típusváltás, nagyobb családi autó igénye merült fel.

Magyarországon eladó minden boyracer álomautója 2

Egyéb: Kar- és Könyöktámasz tároló rekesszel, rajta egyből kéznél kényelmesen az elektromos ablakok kapcsolói. Az autó része még a Panasonic erősítő és a mélynyomóláda is, illetve az USB MP3 CD-rádió lejátszó is, mely hangzásvilága fantasztikus élményt nyújt + ajándék USB kulcs pörgős zenékkel.

Az autóhoz a kötelező tartozékokon kívül adok még minden olyan kiegészítőt, melyre az eladást követően nincs szükségem, ugyanis nem szőrözöm ilyesmikkel. Ilyen a 2 db szivargyújtóról működtethető kivehető fűthető ülésvédő, a sportlégszűrő elhelyezése végett kivett gyári légszűrő szinte friss betét, és egyéb itt fel nem sorolt további nem kevés kiegészítő Ajándékba adom az első ablakban lévő radarbemérőt és a Fuji Siemens GPS-t, mely Windows alapon fut.

A bőrfejes sportsebváltó előtt 8 db kellemes fényű LED visszajelzős kapcsolókból álló egység látható, melyekről ki-be kapcsolhatjuk az autóban a különböző tartozékokat. Az első-utasoldalon vannak a szivargyújtó-csatlakozóvégek, így tetszés szerint cserélhetjük, mit miről szeretnénk működtetni. Az autó éveken át épült a bűvös 7 számjegyű összeget erősen meghaladva, s ehhez képest most szinte töredék áron kínálom fiatalkori önmagamnak vagy egy szerencsés Vásárlónak. Kérdés esetén válaszolok szívesen. Meglehet az is, nem mindent soroltam fel SLC Suzuki klubkártya is jár az autóhoz, 069-es számú, mellyel lehet igénybe venni különböző kedvezményeket, illetve évente újítható meg egy szinte jelképes összegért Az autó tehermentes, saját tulajdon. Kipróbálást és állapotfelmérést követően készpénzes vásárlás esetén azonnal vihető.

Részletfizetési lehetőség, autóbeszámítás magánszemély lévén nem lehetséges. Az autó továbbá benzines, bónuszként majdnem tele tankkal adom át. Motorhang szép, kellemes, az autó menetstabil, kellemes vezetés élmény nyújt a kormányvédő végett is Szépen gyorsul ki, s még a fogyasztása is igen kellemes a pénztárcánknak”

Magyarországon eladó minden boyracer álomautója 3

Forrás