Szögezzük le az elején, hogy ez BMW 325Ci valóban jól néz ki, tényleg úgy tűnik, hogy patika állapotban van, és a sorhat, hátsókerék-hajtás, közel 200 lóerő kombináció igen csábítóak. Emberünk talán a hirdetés szövegét vitte egy kicsit túlzásba, annyit javasolnánk neki, hogy a kevesebb néha több.

A csajozás netovábbja ez a BMW, és most eladó. Nehogy lemaradj, vegyed meg! 1

“A p**ci mágnes. Elhiszem, hogy most érettségiztél és itt a nyár, minden csajt meg akarsz dönteni és ott is van benned a kellő dzsukelség. Nem, tudom hogy nem Volkswagent akarsz, minden gyökérnek az van, és nem is dízelt, mert a dízel köcögöknek való ezt jól tudjuk. Valami másra vágysz, valami különlegesre, csajmágnesre.

Képzeld el, ebben az autóban még nem is kell jól kinézned ha be akarsz csajozni, elég beleülni, duruzsoltatni a szervizkönyvel igazolt 198ezret futott sor hatost, beledőlni az elektromosan állítható fűthető bűrülésbe, gombnyomással lehúzni az ablakokat, bekapcsolni az övet. Gurulsz két kört, a pesti éjszakában, megállsz a pirosnál, jobbra nézel és máris ott ül melletted egy kislány nedves b. iban, mosolyog rád és szeretné hogy máris hazamenjetek, mert látja, igen ez egy BMW.

A combjára teszed a kezed, a váltással nem kell törődnöd mert ez automata. A hazaút felér egy alapos előjátékkal a 2.5ös sorhat üvöltve repíti a kasztnit, a 225 széles gumik és az M-es felfüggesztés gondoskodik hogy ne szállj el a kanyarban, mire hazaértek felhevült állapotban mindketten tudjátok hogy szex lesz a vége. de csak mert BMW Csere, beszámítás elsősorban terepjáró, vagy motor 250ccm-től felfele. De ha van valami értelmes ajánlat meghallgatom.”

A csajozás netovábbja ez a BMW, és most eladó. Nehogy lemaradj, vegyed meg! 2A csajozás netovábbja ez a BMW, és most eladó. Nehogy lemaradj, vegyed meg! 3