Valahol már egyszer feltűnt ez a videó, talán Facebook hírfolyamban, de ez egy olyan közeg, ahol tényleg minden a fél másodperces impulzusokról szól. Ha ráfrissítesz, örökre búcsút inthetsz neki, hiába görgetsz naphosszat, ugyanaz a link biztos nem lesz benne a salátában.

Mindegy is, ez mellékszál. A fő téma ez a videó. Egy hazai autós elüti az időt a dugóban, kiszáll, és szemetet szed. Erre a feltöltő így csodálkozott rá: “Eü-s futári munkám kb. legpozitívabb jelenete (mármint vezetés közben). Még csak hasonlóra sem emlékszem, ellentétére viszont volt már példa (kocsiból dobálták ki a szemetet), az egyiket le is filmeztem, majd talán egyszer előásom.”

A Reddit népe pedig azzal, hogy már főoldalra szavazták a videóból vágott GIF-animációt. Úgy tűnik, világszerte csoda, ha valaki megelégeli a dugót, és toporzékoló ordítás helyett inkább egy apró jó cselekedettel üti el az időt. Példaértékű.

Nem mellesleg piszkosul elszomorító az országszerte utakat szegélyező szemétsáv. Ilyenkor kora tavasszal szembetűnő igazán, és jól látható, hogy az illegálisan lepakolt zsákos sitt mellett főleg az autóból kidobált flakonok, zacskók dominálnak.