Miután megjárta a Need For Speed mozifilmet és szerepelt Pitbull egyik videoklipjében, tulajdonosai úgy döntöttek, itt az ideje megválni a sárga GTA Spano replikától. Nemrég fel is töltötték az eBay-re, 95 000 dolláros árcédulával. Ez átszámítva 27,6 millió forint.

A másolat az Infiniti Q37 egy 48 ezer kilométert futott példányára épült, amelynek teljesen lebontották a gyári karosszériáját és szénszálas anyagból építették rá a GTA Spano másolatát. Az utasteret is teljesen átszabták, hogy ne lehessen belekötni. Az autó érvényes forgalmival és floridai rendszámmal rendelkezik, szóval, aki megveszi, az akár közlekedhet is vele.

A Need For Speedben természetes egy eredeti GTA Spano is feltűnt, főleg a statikus jeleneteknél, amit a spanyol Spania GTA, egy családi autógyártó manufaktúra készít.

Vigyáztak is rá, mint a szemük fényére, ugyanis a 8,4 literes Dodge Viper V10-es, kompresszoros motorral szerelt, 900 lóerős sportautóból mindössze 99 példány készült, és méregdrága. Azt se felejtsük el, hogy 2,9 másodperc alatt eléri a százat, végsebessége pedig valahol 370 km/óra környékén van.

gta-spano-need-for-speed-0

2016 nyarán a filmben látott példány 1,5 millió eurós áron cserélt gazdát. Bizony-bizony, az pontosan 463 millió forint.