Aki nem szatyorban lakott, és már képes volt kattintani 2000-2010 között, annak ismerős a Ghost Rider név. Az első legendás csapatása még 2002-ben jelent meg, és mindenki emlékszik arra a részre, amikor az állandóan teljes fekete szerelésben megjelenő motoros kevesebb mint 15 perc alatt teljesít egy közel 70 km-es távot Svédországban, néha a 300 km/órás tempóval állva hagyva a forgalmat.

A videót még a YouTube előtti időkben is osztották, csak Facebook helyett hatszáz forintért írt CD-re másolva. A közveszélyes svéd karakter és stábja pont ezért, a letöltések, kalózmásolatok miatt hagyta abba a profi eszközökkel gyártott veszett száguldásról szóló videók és DVD-k gyártását.

Sok idiótát ihletett meg, sokan utánozták, mára minden motorra tucatnyi kamerát aggathat, aki akar, és úgy tűnik, nincs igény egy ilyen misztikus antihősre, látványos felvétel akad elég. Most mégis úgy tűnik, visszatér a Ghost Rider, és megpróbál rálicitálni a YouTube/Facebook motorosaira, és újra csutkára tekert gázkarral, 300 km/órával nyomja a full kretént.