Amióta egynél több ember él a Földön, soha nem létezett társadalmi egyenlőség, egyes régiókban azonban olyan mértékben nyílt szét az olló két szára, amit még mi sem tudunk felfogni (legalábbis egyelőre).

A fenti jelenetet valahol Kínában fotózták le: egy autópálya fizetőkapujánál találkozott szerencsétlenül egy Bentley és egy kisteherautó. Utóbbi sofőrje nem sokat teketóriázott: kidobta magát az aszfaltra, és ahogy a kutya megadja magát az erősebbnek, térden állva könyörgött a luxusautó vezetőjének, hogy bocsássa meg hatalmas vétkét.

Térden állva könyörgött a bentley-s bocsánatáért 2 Nem tudni, hova fajult volna a helyzet, ha nem érkezik meg a rendőrség. A hatóság emberei ugyanis élből közölték, hogy az adott forgalmi helyzetben a furgonos nem tehető felelőssé a kárért, a hibát a Bentley vezetője követte el, amikor az utolsó utáni pillanatban szeretett volna átsorolni az egyik sávból a másikba.

A végén a gazdag autósnak el kellett ismernie felelősségét, és vállalnia, hogy mindkét autó javítását ő fizeti, a teherautós pedig alighanem azóta is zokog megkönnyebbülésében.

Láttad a magyar módszert? Így verd át a tolvajokat!